hei hei! sorry for at dette innlegget blir ganske dårlig, men det er fordi at jeg ikke gidder og lage noe ordentlig innlegg, og det er fordi jeg skal lage en ny blogg i kveld tror jeg. Jeg skal starte en ny blogg fordi at jeg vil bli mye mye flinkere på og blogge mye mye oftere på den nye jeg skal lage. Så vil jeg starte helt på nytt siden vi starter på ett nytt år. Så nå skal jeg lage en ny blogg så tror jeg at det bare blir ett innlegg i kveld, eller så kommer det ikke noe innlegg før i morgen. Nå skal jeg bli mye mye flinkere til og blogge mye mye oftere også skal jeg prøve og blogge litt mere variert i stede for bare samme nesten hele tiden, så da håper jeg dere vil følge og lese min nye blogg, men jeg aner ikke i det hele tatt hva den skal hete, men det kommer oppdatering på instagram og på snapchat om hva den nye bloggen min kommer til og hete.

sorry for ingen bilder på dette innlegget 

HEIHEI OG GOD JUL♥♥Nå tenkte jeg og vise dere en av julegavene mine og en av julegavene til foreldrene mine, fordi jeg synes disse tingene en fin kombinasjon. Disse to tingene var helt glimrende og få, for dette er ting man har bruk for og ting som passet veldig bra og få. Denne kniven som dere ser på bilde som er i merket MAC det er det beste kniv merket som man kan få.

Som dere ser på bildet så fikk jeg en kniv fordi de vet at jeg går på restaurant og matfag og vil bli konditor, og det er ikke hvilken som helst kniv eller hvilket som helst merke heller, for det er en konditor kniv/grønnsaks kniv som er fra merket MAC også har den noe mere navn eller nummer og det er HB-55. Den er til og kjære marsipan roser o.l. også å kutte grønnsaker opp, så jeg gleder meg kjempe mye til og få brukt denne, men så skal den ikke vaskes i oppvasken den skal faktisk bare tørkes av. Jeg ble faktisk så glad når jeg fikk denne siden jeg går jo på restaurant og matfag også skal jeg bli konditor og da passet denne mitt i blinken og få.

Så fikk mamma og pappa en oppskrifts bok som er fra trines matblogg, som også passet kjempe perfekt og få, for der står det sykt mange gode oppskrifter på forskjellige matretter alt fra ukemenyer til sommer mat, til venninne mat. Så det står så mye forskjellige oppskrifter, så jeg/vi gleder oss til og teste ut mange av disse oppskriftene her.

Hr jo også fått masse annet fint også, men det er mere vanlig som flest folk får, for jeg viste bar disse to i og med at jeg går på restaurant og matfag også synes jeg det ikke er så vanlig og få en kniv i julegave eller bursdags gave for den sags skyld, men super duper fornøyd ble jeg.♥HVA SYNES DERE OM DESSE TO GAVEN ER?

LENEHT16

HEIHEI♥♥ I dag så fikk jeg sykt lyst til og bake noe som jeg bakte på skolen i forrige uke og det var krydderkake som jeg lagde i muffinsformer, som smaker helt himmelsk. Så pyntet jeg dem også med en slags smørkrem og de ble sykt gode. Jeg synes at de ble kjempe fine også.

 


HVA SYNES DERE OM DISSE JEG HAR PYNTET?

HAR DERE NOEN GANG PRØVD OG LAGE KRYDDERKAKE?

LENEHT16

 

oppskrift på krydderkake:

150 gr. margarin

150 gr. sukker

3 egg

1 dl melk

4 dl hvetemel

1'/2 ts bakepulver(en hel og en halv)

1 ts kardemomme

'/2 ts nellik(en halv)

1 ts kanel

slik gjør du:

rør margarin og sukker til lys og krem aktig, så tilsetter du et og et egg om gangen. Så skal du ha i melken litt etter litt sammen med det tørre som du sikter på med en sikt. Pass på og rørr godt med en bake maskin etter vær gang du tar oppi litt og litt av melken og det tørre. Så heller du røren oppi muffinsformer.

Når du skal ha dem i muffinsformer så skal IKKE OVNEN STÅ PÅ 165 GRADER OG HELLER IKKE STEKS I 45 MIN. OVNEN SKAL STÅ PÅ CA 160 GRADER I CA 15 MIN.

hvis du skal bruke sånn stor panne og lage stor kake så skal den stekes på ca 165 grader i 45 min.

det du trenger til krem glasuren er:

margarin

melis

SÅ HÅPER DERE HAR LYST TIL OG PRØVE OG LAGE DISSE SÅ LYKKETIL

vanilje essens 

vanilje sukker

slik gjør du:

ha alle disse ingrediensene i bake maskinen og da ha oppi så mye etter eget ønske for hvor mye glasur du trenger for og pynte, for det er ikke noe fasit for hvor mye av vær ting man skal ha oppi

 

 

 

HEIHEI♥♥Disse leppe produktene her er jeg helt forelsket i. Det er to fra max factor , den ene i fargen midnight mauve 711 som jeg bare elsker sykt mye, så den andre er i fargen maroon dust 735, så er det denne fra H&M sitt eget merke og er i fargen niobe blossom og er på en måte en lip gloss/leppe stift siden den er så kremet og pigmentert. Så har jeg denne fra bareMinerals som er i fargen moxie og liker den egt ikke siden den tørker så tørr på leppene sånn at de blir tørre. Så har jeg en fra mabelline new york som er en baby lips, og er for tørre epper siden den har kjempe masse fukt i seg samtidig som den gir en kjempe fin farge, så lukter den utrolig godt, for den lukter som den juice fruit tyggisen. Det er noen jeg elsker enda mere en andre og det er spes 3 stykker og to av dem er fra max factor og er en bærfarge den ene og den andre er en karamell farge også er det den fra H&M sitt eget merke som heter pure lustre gloss. Så disse leppe produktene elsker jeg fordi de er så pigmenterte og sterk farge.


HVA SYNES DERE OM DISSE LEPPE PRODUKTENE?

HVILKEN FARGE LIKTE DERE BEST?

HAR DERE PRØVD NOEN AV DISSE LEPPE PRODUKTENE?

LENEHT16

HEIHEI♥♥I dag så var jeg en liten tur på cc fordi jeg måtte finne meg ei bukse/tights også ente jeg opp med noe annet også, men det var noe jeg trengte, så da kjøpte jeg meg en 3pak med eos (er) og det er sånn jul/vinter edition  og i den pakka så var det med sånne eos klistremerker som du kunne bruke til og dekorere eosene så de ser litt mere fancy, så jeg elsker disseeosene kjempe mye også gjør de at leppene mine ikke er tørre lengere også i tillegg så lukter de kjempe godt.


HVA SYNS DERE OM SÅNN JEG HAR DEKORERT DE?

HVILKEN ER DERES FAVORITT EOS FARGE/LUKT?

LENEHT16
HEIHEI♥♥I går så var jeg en liten tur på cc bare for og gå og skikke litt og da kjøpte jeg meg 4 ting, og det var et par med klips øredobber siden jeg ikke har hull i ørene, men de var veldig søte og de er fra glitter. Så kjøpte jeg meg 3pak med hair rings, den er en slags fjør ring i sånn gummi plast greie, ja dere skjønner sikkert hva jeg mener, den er fra H&M. Så kjøpte jeg meg en skikkelig pigmentert lipgloss i fargen niobe blossom som er en veldig mørk lilla bær farge som er døds fin og kul, som er fra H&M sitt eget merke. Så har jeg kjøpt noe som jeg ble helt forelsket i  og det er et nytt merke som de driver og har ut for salg i butikken på H&M og det er merket sleek, så jeg ble helt i 100 når jeg så de begynte og selge det i går, så jeg var den aller aller første til og kjøpe noe fra sleek der. Det var ikke mye av det varemerket som de hadde begynt og sele i butikken enda, det var bare øyenskygge palettene som de hadde satt frem der enda. Jeg er super fornøyd med det sleek palette mitt siden jeg har alltid ønsket meg ett øyenskygge palett fra sleek. Så på mandagen vis jeg ikke tar helt feil så fikk jeg et øyenskygge palett fra urban decay basics som jeg hadde bestilt for kjempe lenge siden, men det er jeg sykt fornøyd med for skyggene er sykt fine og pigmenterte. Så jeg elsker alt dette kjempe mye og kommer til og bruke sminken vær eneste dag siden jeg elsker og bruke øyenskygge og lipgloss/leppestift. 

 

HAR DERE PRØVD NOE AV DESSE SMINKE PRODUKTENE FØR?

HVA SYNES DERE OM INNKJØPET?

LENEHT16

 

HEIHEI♥ I dag så drev jeg og søkte på litt videoer på YouTube og da kom jeg tilfeldig over ei jente som lagde video om hvordan hun påførte collor tattoo fra mabyline, å da la jeg merke til neglene hennes og da ble jeg sinnsykt fascinert over neglelakken hun hadde på seg, for den var så sinnsykt fin så jeg måtte gjøre noe lignende. Jeg elsker disse to neglelakkene kjempe mye, men det er den sølv glitrende jeg elsker aller aller mest siden den legger seg finest på neglene også er den lettest og påføre. Så den Sølve neglelakken heter ztiz i fargen 361 og er fra dollar i Sverige og kostet faktisk bare 10kr noe som er sykt billig til og være en så god neglelakk. Jeg kommer til og bruke den Sølve neglelakken kjempe mye sammen med andre neglelakker også. Så den rosa med gull glitter i som heter ciate er i fargen PP111-pinkalilly og er en kjempe fin farge.

 

HVA SYNES DERE OM FARGE KOMBINASJONENE?

LENEHT16
HEI♥♥♥Dette er da min sminke plass der jeg pleier og sitte og sminke meg til daglig. Jeg har ryddet og fikset det slik jeg vil ha det på toppen av sminkebordet mitt, så nå er jeg fornøyd, men det skal stå et lite speil der også er ikke all sminken min oppi sminke holderen siden jeg har den i sminke mappen akk nå for jeg har glemt og rydde ut sminken min derfra i dag. Så nå har jeg mye mindre oppå en jeg hadde før, for før var det bare stappet fult av alt jeg ikke brukte i tillegg. Så på toppen nå så har jeg et speil fat fra Nille med fire advents lys som også er fra Nille, så har jeg et stort speil som er fra skeidar, så har jeg to beholdere som jeg har sminke koster i som egt er blomsterpotte fra Ikea, så har jeg en blank sminkeholder som jeg tror er fra søstrene grene, men er litt usikker siden jeg har fått den i julegave for noen år siden, så har jeg en te/kaffe kopp som jeg bruker så lenge til og ha sminke svamper i, så tilslutt så har jeg bare en parfyme som er min fav for øyeblikket og det er Ralph lauren nr 2 som lukter helt himmelsk. SÅ er selve sminke bordet egt en skrivepult fra Skeidar

 

HVA SYNES DERE OM SMINKEBORDET MITT?

LENEHT16


LENE HAGEVOLD
HEI! JEG ER EI JENTE SOM ER 16ÅR OG PÅ DENNE BLOGGEN KOMMER JEG TIL OG BLOGGE OM, MOTE, OUTFITS, HVERDAGEN MIN, INNKJØP, SMINKE OG SKJØNNHET. SÅ JEG HÅPER DU VIL LESE BLOGGEN MIN.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015Kategorier


· BloggSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits