HEIHEI♥♥I går var jeg og pappa på rusta for og se på et lite juletre som jeg kunne ha på rommet mitt for og gjøre det lit mere julete hvis jeg kan si det sånn. Så da ble det et lite juletre som jeg er kjempe fornøyd med, så kjøpte vi også med lys, 2 pakker med julekuler, så kjøpte vi også julestjerne der det var med en remse med glitter. Så til sammen så brukte jeg 48 julekuler på treet for i en pakke så er det 24 julekuler. Som dere ser så har jeg noen pakker under treet, men de er selvfølgelig ikke ekte, for det er bare noen småe esker som jeg har pakket inn i julepapir slik at det skal se ut som ekte pakker, siden jeg synes at det bel kjempe stilig og fint og ha under der. Så nå synes jeg at jeg har skikkelig julestemning. Ååååh det er så koselig på rommet mitt nå, med juletre med gaver under, røde julegardiner og adventsstake.  HVA SYNES DERE OM DETTE?

HAR DERE SKIKKELIG JULESTEMNING ENDA?

LENEHT16

 

HEIHEI DERE♥♥♥Nå nærmer det seg advent og da er det jo egentlig tradisjon med julekalender, men jeg sluttet med julekalender for 2 eller 3 år siden er litt usikker, men tror det var der om kring. Så i stede for og få en hel haug med ting i en kalender så gjorde vi det heler slik at jeg får en litt dyr ting av mamma som jeg velger meg ut selv, siden da får jeg velge noe jeg bruker eller noe jeg trenger og det synes jeg er mye bedre. Så da valgte jeg disse to tingen i dag, så jeg fikk en før advents gave/kalender ting siden 1 advent er ikke før på søndag.

 


Så det første jeg valgte det var dette smashbpx full Exposure øyeskyggepalette som bare har det fineste designet utenpå, for det er helt svart matt bare at skriften har sånn farge reflekterende gjenspeiling, som er så fint og kult. Så er jo fargene så utrolig fine, siden man kan lage alle slags looks med det. Det har 7 shimmer farger og 7 matte farger og det gjør det så enkelt og lage alle de look"s med, så man kan lage hverdags look"s, fest, høst, vinter, jul, faktisk alle slags årstider og høytider og faktisk spesielle anledninger. Så her finner man vær sin lokk man vil lage. Så det jeg liker med dette pallettet er at det har slik magnet når man lukker pallettet, så man trenger ikke være redd for om man har fått lukket det ordentlig eller ikke og det synes jeg er kjempe bra.

Jeg kommer til og oppdatere dere om pallette når jeg får testet det ut, men jeg håper jo selvfølgelig at jeg liker det siden det var ganske dyrt. jeg kjøpte det på kicks for 360kr.

 
så fikk jeg denne leppestiften som er fra bareMinerals  og er i fargen Moxie som er en slags bær farget leppestift som har litt shimmer i seg som jeg synes er knall fin, også er pakningen super duper fin siden den er helt svart blank. så  gleder jeg meg masse til og teste denne og se hvordan den ser ut på siden jeg har bare prøvd den på hånden min for og se sånn ca hvordan den blir på. Denne har jeg også kjøpt på kicks og kostet 299kr

 

HVA SYNES DERE OM DETTE JEG HAR FÅTT?

HAR DERE PRØVD NOEN AV DETTE FØR?

LENEHT16

HEIHEI DERE♥♥ Jeg tenkte og vise dere min frisyre, noe som jeg ikke har gjort på bloggen før, men det er fordi jeg pleier vanligvis og bare gå med håret nede og bruke pannebånd. Jeg sart faktisk bare håret i en mini hestehale og lot resten av håret bare henge ned, men så kom jeg på at jeg kunne flette håret mens det andre håret var i mini hestehalen og da vips så fikk jeg denne hår frisyren her som jeg ble overrasket fornøyd med. Dette er en frisyre jeg kommer til og bruke mye mye mer, men jeg skal prøve og kanskje klippe meg slik at håret mitt blir like langt alle steder i stede for oppklipt, siden når jeg lager fletter da så blir det stikken ut tuster her og der i flettene og det er jeg ikke helt fornøyd med, men jeg prøver og ikke bry meg for mye om at det stikker ut tuster.

 
HVA SYNES DERE OM DENNE FRISYREN?

SYNES DERE JEG KLEDDE DEN?

LENEHT16
 


HEIHEI♥♥I går så var jeg en tur på Europris og da kjøpte jeg meg et ledd lys i rosa og et likt et i rødt siden det passer godt til lulen. Så kjøpte jeg også en neglelakk fra O ? P ? I som seriøst er den aller aller fineste rosafargen, siden den er ikke alt for knall samt som den er ganske pigmentert.

Så i dag så tok jeg med mamma en tur på cc og da kjøpte jeg meg faktisk bare 3 ting på glitter og det var et par med klips øredobber som er sykt fine og bruke på juleaften og hvis man skal på julemiddag eller pynte seg i julen, siden det er sånn rød diamant inni også er det blanke diamanter rundt. Så kjøpte jeg meg et svar pannebånd, siden jeg ville ha et som passer til allt siden jeg har et rosa og et gult men jeg føler ikke at det passer til alt. Så kjøpte jeg meg et Iphone 5s deksel som seriøst er det nydeligste og det fineste dekselet jeg har sett, for på glitter har de fått inn uendelig med deksler nå som er så fine. 

 

HVA SYNES DERE OM DET JEG HAR KJØPT?

LENEHT16

 
HEIHEI♥ tenkte og vise dere noen vinter inspirasjons bilder som inspirerer meg når det er vinter.

det jeg elsker med vinteren det er at man kan pakke seg inn i gode varme klær, drikke varm drikke og da elsker jeg og drikke kakao eller varm solbærtoddy. Så elsker jeg og varme meg inne og sitte og se på tv"n eller film på nettflixs. så synes jeg det er så fint og se ut på snøen som daler ned. 
-HVA ER DET DERE LIKER MED SNØEN OG VINTEREN?

-LENEHT

HEIHEI♥  wow tenk at i dag den 16.11.15 så kom snøen i år og det er jo alltså i dag. Så jeg måtte passe på og få tatt noen bilder ute nå som snøen har kommet. Det gjør jo egt ingen ting om snøen kom nå heller siden det er jo snart desember og det hadde vært en kjedelig desember hvis det ikke hadde vært snø, selv om jeg egt hater vinteren og snø siden jeg synes det er så kaldt ute også må man jo pakke på seg en haug med klær for og ikke fryse. siden snøen kom i dag så er det ikke lenge til det er juleaften faktisk, for den nærmer  seg med storm skritt, for det er nøyaktig 38 dager igjen til juleaften og det går jo så fort. Til og være første dagen i år med snø så kom det ganske mye oppi hoss oss. Det jeg synes er så morsomt når det er snø er og se på pusen min driver og kaster seg rundt og baser i snøen som en annen tulling, så prøver jeg og være med litt ut og kaste litt snøballer til han siden det elsker han, men jeg synes det er så kaldt at jeg orker nesten ikke og være ute.

 


dette var mitt dagens antrekk

HAR DERE FÅTT SNØ ENDA?

ER DET NOEN SOM GLEDER SEG TIL JUL?

LENEHT16
Hei hei<3 nå tenkte jeg og fortelle dere hovedsaken om hvorfor jeg begynte og hvorfor jeg nesten ikke blogger lengere, slik at dere får vite det hvis dere lurer. Den grunnen til at jeg startet og blogge det var fordi jeg leste mange folk sine blogger som jeg fortsatt gjør, og da ble jeg inspirert til og starte en blogg selv. Så elsker jeg og ta bilder og da tenkte jeg, men det er ikke noe gøy og bare ta bilder og bare la dem ligge på pc`n eller kameraet, så derfor tenkte jeg da hvorfor ikke starte en blogg og dele bilder og hverdagen min på blogg da. Så var det en periode jeg ikke blogget i heletatt og det er en grunn som jeg skal fortelle dere om, men jeg skal ikke gå for mye inn på det, men litt. Det som skjedde var at jeg ikke fikk lov til og poste bilder av meg selv eller noe, men bare naturbilder og blomster osv... og da må jeg si jeg ble ganske irritert og lei meg, for det var noen som hadde lest bloggen min (PS ikke den jeg har nå) også hadde mamma og pappa fått en telefon fra noen som hadde sakt at jeg la ut bilder og skreiv slik at jeg skrøt av det jeg la ut, og da lurte jeg hvem i alle dager er det som sier det, for det var ingen andre en den som ringte til mamma og pappa som sa jeg skrøt. Jeg lurte jo på hvem som hadde sakt det, men det var ingen som ville si hvem det var, men de sa hvor den personen bor, så jeg hadde en mistanke selv om jeg ikke vet en dag i dag hvem som ringte og sa det. Den perioden så sa jeg ikke alt til mamma heller om bloggen min eller hva jeg skrev, men nå så er jeg 100% ærlig og sier alt. Så prøver jeg og så å fortelle om bloggen min til pappa og hva jeg skriver, men det er ikke alltid han hører etter på en måte siden detter ikke akk noe som interesserer han, så da forteller jeg alt til mamma. Så spør jeg henne nesten alltid om det er greit at jeg skriver det og det, så godkjenner hun det, ikke for at jeg må det for at jeg fikk starte og blogge igjen. For dette er jo den 3 nye bloggen jeg har etter at dette skjedde, siden jeg lagde ny blogg rett etter at jeg fikk lov til og starte og blogge igjen, siden hvis jeg hadde hatt den samme bloggen så kunne jo den personen bare fortsette og lese bloggen min og det vill jeg ikke. Så nå vet den personen forhåpentlig vis ikke om denne bloggen jeg har nå for jeg vil ikke at mamma og pappa skal få en slik en telefon til. For jeg nekter og slutte og blogge en periode til, for det var en lang nokk periode som det var uten blogging.

 

Derfor jeg nesten ikke blogger lengere det er fordi jeg ikke har noe blogg motivasjon, så er det fordi jeg føler at det nesten ikke er noen som leser bloggen min også er det jo nesten ingen som kommenterer heller og da synes jeg at det ikke er så veldig morsomt og blogge lengere. Så har jeg ingen inspirasjon til hva jeg kan blogge om, for jeg føler at jeg blogger om nesten det samme hele tiden og at dere ikke synes det er så interessant. Jeg liker jo egt velig godt og blogge så jeg ønsker jo og fortsette og blogge, men da må jeg vite om det er noen av dere som gidder og kommentere innleggene mine og lese bloggen min. Jeg må vite av dere hva dere har lyst til at jeg skal blogge om for jeg aner ikke hva dere vi se og lese om på bloggen min, så det blir jo mye enklere og blogge hvis dere kommer med tips til hva jeg kan blogge om. Jeg skal prøve og blogge nå i en uke så får vi se hvordan det går, men blir det ikke noe bedre en det det har vært så slutter jeg helt med bloggingen.

HVA SYNES DERE OM INNLEGGET?

ER DERE INTRESERT I AT JEG SKAL FORTSETTE OG BLOGGE?

LENEHT16

 
(SORRY FOR DÅRLIG KVALITET PÅ BILDET)

HEIHEI<3 nå tenkte jeg at jeg skulle sette igang med en spørsmålsrunde siden jeg ikke har hatt noen spørsmålsrunde her på denne bloggen før. Så dere kan stille meg alle slags spørsmål dere vill, men grensen går ett sted for hva slags spørsmål jeg svarer på. Jeg kommer ikke til og svare på videoer, men jeg kommer til og svare i vanlig innlegg, men jeg aner ikke når jeg kommer til go gjøre det for det er avhengig av hvor mange spørsmål jeg får. Jeg håper jo at det er mange som vil kommentere spørsmål da

-LENEHT16

 

 


LENE HAGEVOLD
HEI! JEG ER EI JENTE SOM ER 16ÅR OG PÅ DENNE BLOGGEN KOMMER JEG TIL OG BLOGGE OM, MOTE, OUTFITS, HVERDAGEN MIN, INNKJØP, SMINKE OG SKJØNNHET. SÅ JEG HÅPER DU VIL LESE BLOGGEN MIN.


Legg meg til som venn
Arkiv


· November 2015 · Oktober 2015Kategorier


· BloggSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits