HEIHEI<3 dette pallette er et av de aller aller fineste palletene jeg noen gang har hatt eller har. Dette har så mange fantastiske og fine farger, også det jeg liker så godt med dette pallettet er at det har bare bruntoner i seg, siden jeg like bare mørke farger egentlig siden jeg føler at det er det som er mest naturlig. Som dere ser i palettet så er det spes en farge som er skikkelig brukt og det er den fineste og nydeligste matte brunfargen jeg har sett i hele mitt liv, for man skal lete lenge hvis man skal finne en matt brunfarge som er enda finere en denne. så er jo fargene i dette palettet skikkelig pigmenterte også, og det er noe jeg elsker og har et stort krav til når det gjelder øyenskygger. Dette går det ann og lage så mange flotte looks med som blir helt nydelige. Jeg har ikke brukt dette så mye nå i det siste siden jeg har hatt et mini pallett som har vært min favoritt som dere sikkert har sett i innlegget mitt "everyday makeup", men jeg må virkelig begynne og ta i bruk dette palette her mere siden det er så nydelig. Det er foresten fra viva la diva og heter Nudies.

 
HVA SYNES DERE OM DETTE PALETTET?

HVA SLAGS FARGETONER LIKER DERE BEST?

HVILKET ER DERES FAVORITT PALETT?

LENEHT16
HEIHEI<3 som dere ser på alle bildene mine, så har jeg ommøblert hele rommet mitt igjen, siden jeg blir aldri i hele mitt liv fornøyd, men jeg er kjempe fornøyd med rommet mitt nå. Så nå kommer jeg til og ha det slik hele tiden. Det første bilde dere ser, det er favoritt delen av rommet mitt. Rett forran sengen min oppe på veggen min så har jeg en tv, så det er derfor jeg elsker denne delen av rommet mitt.

 HVA SYNES DERE OM ROMMET MITT?

LENEHT16

Nå tenkte jeg og lage et innlegg som jeg egentlig skulle ha laget først før de andre innleggene på denne bloggen, og det er å skrive litt om meg selv, slik at dere kan bli litt mer kjent med meg. Jeg er ei jente på 16år og bor på Gjøvik. Så går jeg på videregående skole på linja Resturant og matfag, så det er bare og si hva dere vil ha til mat (hehehe neida) Så hverdagen min består mest av skole, lekser, blogging og trening. Så det er jo ikke så mye fritid jeg har, men noe har jeg da. Så elsker jeg og ta bilder, for det må man jo når man skal blogge, for det blir sykt kjedelig og lese en blogg som ikke har noen bilder.

Jeg bor sammen med både mamma og pappa. Så har jeg en katt som heter vesle tigeren, som jeg koser og leker med så ofte jeg har mulighet til. Mamma har dere sett før på den andre bloggen min, men jeg kan sikkert få laget et innlegg på denne bloggen med bilde av henne, men pappa har dere ikke sett før og det er en grunn til det og det er at han ikke vil bli lagt offentlig ut på nett, og det aksepterer jeg. Så fra det jeg nevnte jeg gjør på fritiden min, så har jeg jo interesse for: mote, sminke også å gjøre om på rommet mitt, for det er noe jeg gjør hele tiden, så jeg skal vise dere rommet mitt enten i kveld eller i morgen hvis jeg får tid siden jeg har ommøblert igjen. Så da var det egentlig ikke noe mere og si.

HVA SYNES DERE?

LENEHT16 

 
 


HVERDENS MYKESTE OG DEILIGSTE GENSER FRA BIKBOK//BUKSE FRA H&M//KLOKKE FRA INEX//DEKSEL FRA MARLENE BIRGER

HVA SYNES DERE OM ANTREKKET?

LENEHT16

 

HEIHEI<3 på bildet øverst så ser dere min hverdags sminke som jeg bruker hver dag når jeg skal fikse meg. Som dere ser så ser det ganske mye sminke ut, men det er fordi det går igjen i det samme med flere produkter på samme sted. Så jeg bruker jo bare øyenskygge, leppestift, tegne/fylle inn bryna, øyenskyggeprimer og primer til hele ansiktet de gangene jeg er ekstra rød og vil dempe det ned. Disse produktene elsker jeg så kjempe masse selv om det er noen av disse produktene jeg ikke har eid så lenge.

 


Denne øyenskygge primeren fra the body shop har jeg bare eid en uke nå, så nå kan jeg si hva jeg synes om  den og hvordan jeg synes den fungerer, siden jeg har jo brukt den vær dag siden jeg kjøpte den. Det er en primer som kjennes litt oljete ut i konsistensen, men det er for at øyenskyggen skal få et enda bedre lag og legge seg på også gjør den at øyenskyggen blir enda litt mer pigmentert en det den er. Så har den litt farge i seg så så den dekker litt også. Så denne elsker jeg fordi den legger seg så fint i globalen på øyelokket.

 


Dette pigmentet fra INGLOT i fargen pearl 232 bare elsker jeg så sinnsykt mye etter bare og ha eid det en dag. Det er så pigmentert også legger det seg så fint på øyelokket. Så kan man gjøre så mye med det og det er fre.ks og legge den i globalen, som eyeliner, yters på øyelokket eller over hele øyelokket som jeg pleier og gjøre. denne fargen her falt jeg for med en gang jeg så den i butikken, så jeg sa den skal jeg ha, før jeg rakk nesten og ta ett blikk på de andre fargene, så jeg brukte ikke lang tid inne der for og finne meg en ting, jeg sal definitivt kjøpe meg flere pigmenter fra INGLOT.

 


Dette estelauder øyenskyggepalettet  elsker jeg så mye, for det har bare de fineste fargene som finnes, eller det er en som skiller seg ut og det er den mørke rød, lilla fargen som jeg bruker så mye hele tiden. Fargen er sykt pigmentert og blir så fin sammen med det INGLOT pigmentet mitt.

 


Så bruker jeg faktisk denne som en øyenskygge selv om det er en bronzer, men jeg synes denne brunfargen er så nydelig og bruke som øyenskygge. Denne er fra the balm og heter Bahama Mama 

 


Er det en ting som jeg er veldig skeptisk til og prøve så er det nye øyenbryns produkter, siden det er aldri lett og fine riktig farge som passer skikkelig. Siden jeg vil ha en farge som er skikkelig lett og få lys og få mørk hvis jeg vil ha, men denne øyenbryns greia jeg bruker det er en øyenbryns tusj som jeg bare elsker siden bryna blir så fine og naturlige slik at man ser håra.

 


Så bruker jeg denne primeren i ansiktet de gangene jeg er ekstra rød og vil dekke det litt. Så bruker jeg denne som en ansikts krem i tillegg siden denne gjør at jeg ikke blir tørr eller at jeg får kviser, så jeg elsker denne primeren fra baby skin i fargen cool rose

 


Så bruker jeg denne noen ganger, men det er en leppe primer som gjør at leppestiften skal holde lengre en vanlig. Den var ikke helt til mine forventninger må jeg si. Siden jeg synes ikke at leppestiften holder noe lengre med primer.

 


Så var det denne tilslutt. Jeg må bare si at jeg elsker denne babylipsen kjempe mye, og det er for designet på den også fordi den lukter så sinnsykt godt, så er fargen på den kjempe pigmentert. Så er jo babylipsene bra for leppene siden de gir skikkelig mye fukt til leppene også gjør de at de ikke tørker ut leppene også. Så elsker denne.

 

HAR DERE PRØVD NOE AV DENNE SMINKEN FØR?

HVA ER DERES HVERDAGS SMINKE?

LENEHT16

HEIHEI<3 nå tenkte jeg at jeg skulle fortelle dere hva jeg har gjort i dag. Så siden vi på Resturant og matfag ikke har vært på skolen i går eller i dag, så dro jeg mamma og pappa en tur til strømmen storsenter og koste oss skikkelig i dag. Så når vi var der så var vi og spiste på opus, og etter det så var jeg innom INGLOT for aller aller første gang, så jeg må innrømme at jeg ble helt i fyr og flamme når jeg så at det var INGLOT der. Så jeg fikk en ting fra mamma der siden hun er aller aller best. Så det jeg fikk der var et pigment i fargen PEARL 232 og er en bronze farge som er døds fin. Så fikk jeg også to bukser, den ene er en lilla som er fra New Yorker og en svart som er fra H&M som dere har sett 1000 ganger på den forige bloggen min, så jeg er super fornøyd med alt jeg har fått i dag. Dere kommer til og få se look´s med dette pigmentet i morgen.

 

HAR DERE PRØVD PIGMENTENE TIL INGLOT FØR?

HVA HAR DERE PRØVD FRA INGLOT FØR OG HVA SYNES DERE?

HVA SYNES DERE OM DENNE FARGEN?

LENEHT16
Velkommen til blogg.no! :)

Dette er det aller første innlegget i din nye blogg. Her vil du finne nyttig informasjon, enten du er ny som blogger eller har blogget før.

Trenger du litt starthjelp finner du våre hjelpesider her: http://faq.blogg.no/, og vår engasjerte supportavdeling er tilgjengelig (nesten) 24/7.

Bloggen
Ønsker du å gjøre den nye bloggen din litt mer personlig anbefaler vi at du fyller ut profilinfo, og velger et design som passer til deg. Vil du bare komme i gang med bloggingen kan du starte et nytt innlegg.

Hashtags
Blogg.no bruker hashtags for å samle innlegg som handler om samme tema. Hashtags gjør det lettere å finne innlegg om akkurat det temaet du søker. Du kan lese mer om hashtags her: http://hashtags.blogg.no/

Andre nyttige sider
Infobloggen: http://info.blogg.no/
Vårt regelverk: http://faq.blogg.no/infosider/retningslinjer.html
Vilkår for bruk (ToS) og integritetspolicy: http://faq.blogg.no/?side=omoss

Nå som du har lest dette innlegget kan du redigere det eller slette det. Vær dog oppmerksom på at det alltid må være minst ett innlegg i bloggen for at den skal fungere - det er for eksempel ikke mulig å redigere designet uten at det finnes innlegg i bloggen.

Når du skal logge inn neste gang kan du gjøre det fra vår forside på http://blogg.no/.

 

Vi håper du vil trives hos oss!

hilsen teamet bak
blogg.no

 

blogg.no | logg inn | hjelp | regelverk | vilkår | om oss | kontakt oss | infobloggen

 


LENE HAGEVOLD
HEI! JEG ER EI JENTE SOM ER 16ÅR OG PÅ DENNE BLOGGEN KOMMER JEG TIL OG BLOGGE OM, MOTE, OUTFITS, HVERDAGEN MIN, INNKJØP, SMINKE OG SKJØNNHET. SÅ JEG HÅPER DU VIL LESE BLOGGEN MIN.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Oktober 2015Kategorier


· BloggSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits